blogg inlägg

happ.... så var den här då..... sista dagen på året! jag har typ inget att skriva men om 6 dagar så är det trettondag jul och jag fyller år tschuuhuuuuuu!!!! 15 fattar ni det är sjukt! ja fattar iaf inte de..... vill inte bli äldre 14 är ju perfekt aja får se vad 15 bjuder på ;D och sen dan efter så börjar skolan igen! jag tycker det ska bli kul av några anledningar och inte av några andra.... hoppas det blir LAN i helgen verkar typ inte som att det blir de har inte fått nån info om de och snartt börjar ju skolan men aja nu ska jag njuta av 2008 som ni också borde göra!!! jag tror jag börjar lite i förväg på mina nyårlöften! ;)

mitt/mina nyårslöfte/n är...
...att jag ska börja bry mej mer om mej själv
...att jag ska bättra på mitt självfötroende
...inte vara taskig mot mej själv
...och sen så borde jag också sluta bita på naglarna.

förresten.... GRATTIS  PÅ FJORTON ÅRS DAGEN LISA!!!! ;D

men ha det gött gott folk så så hörs vi!!!! ;P

snipp snapp slut så va detta året slut!!!! :D

00:32

jag kan inte sova... -.-' vet inte varför! ;) men jaaja kan inte hjälpas det är bara att vänta ut! men idag har jag haft en väldigt slapp dag har knappt nånting har bara spelat lite säckpipa, gitarr, kollat på tv och spelat data... jag borde ha tränat!!!! -.-' måste träna mycket nu innan maratonas dels dolomites i sommar!!!! det är första gången jag får cykla de tshuhuuuu!!!! :D :D :D :D men men imron ska jag vara lit social och typ göar nått med sebbe sen så jska jag träna också tror jag! men jaaa tror inte det finns mer att skriva men det finns det ju i och för sej alltid! ;) menmen ha det bra allihopa så hörs vi nån annan gång!!!! ;D

slut... :'(

jaha nu var den här julaftonen slut då! :'( trååååkigt väääääärre! :/ men aja nu är det 364 dagar kvar till nästa då! :S men aja tycker det är lite skönt att den är slut också... :) men nu längtar jag till min födelsedag som är om 12 dagar! :D men nu måste jag sova är skiiiiiit trött! så hare bra!!!! :D:D:D:D


snart.....

..... är det julafton! :) bara 18 minuter kvar! :D men nu orkar jag inte skriva mer men idag har jag varit hos morfar, grannarna, farmor och min kusin och hennes kille men jag orkar inte skriva mer men det är ett inlägg iaf! ;)
Hej då, hare brauit och ha en god jul!!!!! :P

hejsi hoppsi!!!! :D

ett inlägg idag! minst 100 ord x) så nu har jag skrivit det moa!!!! nääh skojja bara :P men asså va tusan här ligger man och bloggar (för en gångs skull) jäser och käkar vingummin!!! jag borde gjort något vettigt idag! fast i och för sej så har jag ju varit på promenad 3 gånger men vad tusan igen! jag måste ju göra nått.... men jao..... juste min mobil pajjade ihop i torsdags så jag kunde inte ta emot några sms men nu är den hel igen!!!! inkorgen var full och jag kunde typ inte radera några sms så när den väl ville radera så bara välde det in typ 15 sms sóm jag inte ¨svarat  på och jag bar AAAÅÅÅAÅHGHHHH!!!! men aja gjort är gjort eller snarare ogjort är ogjort!!! men nu ska jag sluta käka vingummin för tusan!!!! xD men aja seee u later alligator! men nu måste jag skrivit 100 ord men jag pallar inte räkna men nån läsare som är snäll kan få göra det...... (a) men nu är det slut bloggat för idag!!! hej då och hare marabrau!!!!


yummi viingumms


-.-'

JAG VET JAG VET!!!!! ja suger på att blogga!!! -.-' ja är värdelös men ja har faktiskt inte kunna skriva för ja suger i skolan också så ja har pluggat mej till döds de senaste veckor lr va de nu är....... och nästa vecka så har ja en massa skolarbeten som ska in och ett prov men ja ligger skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit låååååååååååååååååååååååångt efter!!!!! -.-' så i helgen blir de att plugga av så ja kmr ha en riktigt tråkig SKIT HELG!!!! :S :'( :( "/ men jag försöker faktiskt att bli bättre på att blogga men förvänta er inget men nu ska ja plugga!!! ses nån annan gång! hare bra!!

RSS 2.0