mmmm....

hej allesammans! nu har ja varit hemma i 2 dagar men ja har inte orkat eller hunnit skriva om hur de va i vemdalen så ja tänkte göra de nu! :D de var jätte skönt att slippa skolan men ändå ville ja vara hemma pga vissa anledningar men de var roligt ändå.... de var skidor i 3 dagar som gällde och de var bra med lite "träning" innan ja ska upp till tännäs i funäsdalen med kyrkan och åka! shit va ja längtar efter de! de ska bli sååååå skiiiiiiiiiit kuuuuuuuuul!!!!! :D:D:D:D men de är ju inte förrän på påsklovet vilket de är 4296592502 år kvar till så ja får se om a fortfarande lever då :P men iaf.... vi var i björnrike i vemdalen.... vi åkte dit min familj och 2 andra och vi hade de ganske kul på kvällarna kan ja säga! väldigt mkt flumm! xP men sista kvällen vi va där (dom andra stannade kvar till imorn) då så satt ja och en annan i soffan och medans ja sträckte mej efter lite chips så hade hon hällt upp pepsi i ett glas och ställt ner flaskan på bordet som ja lutade mej över utan att skruva på korken...... -.- så när ja va på väg att sätta mej ner igen så stötte ja till den nästan helt fulla pepsi flaskan som då faller rätt ner i golvet och sprut så in åt h*lvete och då lufter ja upp den jätte fort medans den sprutar så de stänker över hela soffan, allt och alla andra medans ja ställer den på bordet och försöker hålla för så de ska sluta och spruta och då är ja ju så dum som ja är så ja står rätt ovanför flaskan så de sprutar rakt upp i hela mit ansikte!!!! xD sen blev de till att torka golv och rädda en dränkt mobil och en massa annat! så nu får ja räkna med att bli trackad för de där en vääääääldigt lååååååååång tid fram över...... -.- menmen nu ska ja snart gå och lägga mej ska antagligen till kyrkan på gudstjänst imorn :) ska bara fixa lite andra prylar först..... och ja tror de här är de sista inlägget i den här meningslösa bloggen så hej då antagligen här forever!!!! :'( see yaa!


ÄNTLIGEN!

nu är ja äntligen klar me mitt no-projekt i skolan som handlade om tymden ocgh de var ganska kuligt! och sry för att ja inte skrivit på ett tag men de har varit så mkt på gång med plugg och sånt men de spelar ingen roll ingen läser den här bloggen ändå! ;) men nu ska ja slappa typ för ja har värsta huvudvärkem, ont i halsen och snorig... -.- måste bli friska tills på söndag för då ska ja till vemdalen och åka skidor men ja kommer hem tills på torsdag! men ja vill inte åka dit av vissa anledningar :'( och sen kommer de nog inte bli så jätte kul dära menmen de kan ju bli de ändå! men nu ska ja dra och slappa ska nog sätta på en film åh så (kommer typ inte skriva förrän ja kommit hem igen!) :S så ni får ha de bra allihopa!!!! :D ;) HEJ DÅ!!!!!! :P

hejsan hoppsan

har inte skrivit på ett tag men ja orkar inte skriva allt som hänt sen så kommer ja inte ihåg heller men iaf! :P och ja kan inte sova just nu är inte så trött ;P idag så va de bara jag och gabriel som hade ea i våran målgrupp och ja höll på att dö av att tiden gick så galet långsamt!! alla andra i min målgrupp hade ju hemkunskap eller labb och ja kände mej lite utfryst hehe ;P men sen så hade ja ännu mer ea och ja är så dum som alla vet att ja har ju knappt börjat med projektet och ja aaahahahaåååh ja bara suger i skolan -.- men efter skolan kom karrosuperfin hem till mej och hon kolla de på prison brea och ja kommer ja inte ihåg va ja gjorde riktigt :P sen så om ja nästan försent till konfan (som börjar igen tschuuuhuuu!) =D för att karro inte orkade resa sej ur soffan! sen så hade vi nån tävling där och fick godis och sen innan vi skulle gå så hade våra konfaledare eller va man ska säga en andakt typ och då började ja fnissa och garva hejdlöst! sen började NÄSTAN alla andra också medans markus och ebbe stod där och blunda och ja ville vara bara kolla om dom inte såg nått (vet inte varför ja tänkte inte direkt med mina lätt räknade hjärnceller) så ja började typ vifta med ena foten framför dom men dom ragerade typ inte.... och då höll ja på att dö av skratt asså ja kunde inte andas och ja va röd i ansiktet som en rödmålad tomat och skämdes för att de va så pinsamt! -.- ;D menmen ja är ju blond iaf än så länge! men nu är ja trött så nu ska ja sova! ha de bra allihopa så hörs vi! =)

ååååååååhhhhh fanfanfanfanfanfanfanfan!!!! -.-'

nu är ja irriterad!!!!!! -.-' hade skrivit klart inlägget sen så råkade ja gå bakåt på internet grejjset så heeeela inlägget försvann!!!!! fanfanfanfanfanfan!!!!! -.-' men ja orkar inte skriva lika långt! därför blir de här en kort version av inlägget!

nu är ja 15 år!!!! ja fyllde år igår och fick en ny mobil som ja verkligen behöver eftersom den andra råkade ja pajja så ja fick ha en skrutt mobil efter de sne fick ja lite kläder lite annat och MASSOR av pengar och nu är ja stenrik tkr ja!!! ;D har varit VÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT fattig dom senaste 4 månaderna!!!!! -.-' och nu har skolan börjat igen! TSCHUUUUHUUUU!!! =D=D=D=D=D=D och neeeeejööö.... =( men mest tschuuhuuuu :P både för delar och nackdelar med de som med allt annat!!!! ;) aja är skit trött och måste sova ha de bra alla mina läsare även om ni kanske inte är så många!!!! :P vi hörs nån gång!!!!! ;D

SNART.....

..... så är de min fördelsedag!!! imorn alltså!!!!! =D och ja behöver no inte dra allt igen för alla er som läser (även fast ni inte är många) ;P men aja ja börjar bli lite trött och ska snart gå oc  lägga mej så ja orkar inte skriva mer.... och idag har ja typ inte gjort nånting har haft jätte tråkigt för dagen blev inte direkt som planerat... sen har ja inte varit på toppen humör heller men de är lite bättre nu! ha de bra så hörs vi! ;D juste ja är 15 om 16 minuter!!!!! =D ='(

imorn....

... så fyller ja 15 tschuuuhuuu! och neeeejö... de ska bli kul tt få presenter hehe (x men ja vill INTE bli äldre "/.... och i övermorgn så börjar skolan igen tschuuuhuu! projekt igen antar ja.... men nu måste ja sova.. ska antagligen vara barnvakt mellan 8 och 9 imorn på morgonen men får se hur de blir! :P ja borde sova nu! får skriva mer nån annan gång antagligen när ja vaknar lite senar idag men nu ska ja njuta av att vara ung! haha ha de brausi så hörs vi npån anna da! och ja lovar att ja sak bli ännu bättere på att skriva oftare och lägga upp fler bidler! och ja som klagar på att andra gör de för sällan-.-' men ha de goddis så hörs vi sen igen!!!!

2009!!!!

så nu är nyårafton över och hela släkten har dragit! vi har haft det trevligt trevligt... nu är jag skiiiiiit trött och måste sova! men hoppas ni alla får ett gott nytt år! ;D och nu är det mindre n 6 dagar till min födelsedag!!!! tschuhuuu! och en av mina kussar fyller år dan efter... stackars henne hehe ;) ni kanske är trötta på mitt tjat men men ni får stå ut i några inlägg till! ;P ha det bra allihopa!! så hörs vi nån annan gång!!!!!


RSS 2.0